Cole and Son Verdure Tapestry Silk 118/17039

Artikelcode 118/17039
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€3.517,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 7 m
Breedte (cm) 105 cm
Patroonhoogte (cm) 350 cm

Product details

Verdure Tapestry Silk, een luxueus en decadent alternatief voor vliesbehang, is een op maat gemaakte aanbieding van het designhuis van Cole & Son. Gebruikmakend van een 100% natuurlijke slubzijde, grijpt het ontwerp terug op de rijke zijden wandbekleding die wordt gebruikt in de grootste koninklijke residenties over de hele wereld. Met behoud van de handgeschilderde, groene scène van Verdure Tapestry, is deze op maat gemaakte wandbekleding een ode aan de meesters die de originele 17e-eeuwse geweven fresco's hebben gemaakt. Het palet doet denken aan deze prachtig verouderde wandtapijten die nog steeds worden tentoongesteld in de King's Presence Chamber van Kensington Palace, waarbij de natuurlijke basis ervoor zorgt dat elk paneel duidelijk uniek is. Ontworpen om perfect in een interieur te passen, kan dit op maat gemaakte ontwerp worden aangepast aan elke ruimte, van een weelderige damestoilet tot een meesterlijke salon. Door een combinatie van uitzonderlijke kwaliteit met superieur artistiek erfgoed, is Verdure Tapestry Silk een zeldzaam juweel binnen de kroon van de Grote Meesters.
 
 
 
Collectie : historische koninklijke paleizen - grote meesters
Lengte :7 m
Breedte :105 cm
Patroon : 350 cm