Cole and Son Vines of Pomona 116/2006

Artikelcode 116/2006
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€186,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 64,8 cm

Productpagina

Cole and Son Vines of Pomona behang is een ode aan de Romeinse godin van de oogst en vruchtbare overvloed, Pomona. Dit ontwerp in Arts and Crafts-stijl is een overvloed aan fruit en wijnstokken. Een behang waar de natuur en traditionele vakmanschappen worden gepresenteerd in klassiek botanische paletten.


Het Cole & Son Vines of Pomona behang is verkrijgbaar in 4 diverse kleuren! Kom naar de winkel om het behangboek in te zien en kies samen met een van onze interieurstylisten de juiste kleur uit, passend bij uw smaak en interieur.

Collectie: Cole and Son The Pearwood Collection
Design name: Vines of Pomona behang Cole and Son
Kleur: Burnt Orange & Teal on Petrol / oranje, blauw
Rolbreedte (cm): 52 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling (cm): 64,8 cm / half-drop / half verspringend patroon
Onderhoud: dit behang is met een droge doek afneembaar