Cole and Son Wolsey Stars 118/16037

Artikelcode 118/16037
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€163,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 52 cm

Productpagina

Kardinaal Thomas Wolsey, Lord Chancellor van Henry VIII, begon aan de transformatie van Hampton Court Palace van een gewoon landhuis naar een prachtig Tudor-paleis. Hij hield toezicht op het oorspronkelijke interieur van deze imposante residentie en het plafond van de Great Watching Chamber, waarin de structuur van Wolsey Stars nog steeds te zien is. In het paleis gevonden als een sierlijk houten geometrisch ontwerp van in elkaar grijpende sterren, heeft deze print een eigentijds gevoel met zijn eenvoudige lijntekeningstijl als aanvulling op Wren Architecture.
 
 
Collectie : historische koninklijke paleizen - grote meesters
Lengte : 10,05 m
Breedte : 52 cm
Patroon : 52 cm