Cole and Son Woodland 115/4011

Artikelcode 115/4011
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€579,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroon (cm) 122.60 cm

Productpagina

De gevlekte diepten van een betoverend bos worden de thuisbasis van fantasie en dwaasheid, waar licht en schaduw spelen tussen de uitgestrekte luifel naast grote en kleine wezens, de verstilde stilte die een toevluchtsoord biedt voor de rest van de wereld. De studio van Cole & Son heeft deze betoverende scène gebruikt en vertrouwde bosthema's verweven om een rijk wandtapijtontwerp te creëren, grootschalig en meeslepend in detail, in archieftinten van levendig koraal, in contrast met ingetogen olijf- en houtskool.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 70 cm

Herhaal V: 122,6 cm