Cole and Son Woods 69/12151

Artikelcode 69/12151
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€158,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 53 cm
Patroon (cm) 72 cm

Productpagina

Michael Clark ontwierp dit nu iconische behangpatroon, in 1959. Oorspronkelijk ontworpen als zeefdruk, heeft het Woods behangpatroon gedurfde schetsen van bomen die een unieke bosherhaling vormen. Verkrijgbaar in fantoomkleuren van grijsblauw en wit, schaduwpaars, goud en terracotta, een prachtig donkerbruin op zilverfolie en klassiek zwart en wit. Dit ontwerp kan op maat worden gemaakt, neem voor meer informatie contact op met Bespoke Services. Kleuren die op het scherm worden weergegeven, kunnen afwijken van het originele behang, daarom raden we aan om een voorbeeld te bestellen om de echte kleuren te bekijken.

Collectie: New Contemporary
Rolbreedte (cm): 53 cm
Rollengte: 10,05 meter
Patroonherhaling (cm): 72 cm
Onderhoud: dit behang is afneembaar met een droge doek