Cole and Son Zambezi 109/14062

Artikelcode 109/14062
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€540,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroon (cm) 102.1 cm

Productpagina

Zambezi heeft een vloot van boten, oorspronkelijk gebeeldhouwd door de Sotho-kunstenaar Benet Zondo, aangevoerd door een reeks dieren die allemaal zachtjes langs de Zambezi-rivier in Zimbabwe drijven. Geïnspireerd door Operatie Noah, een missie onder leiding van mensen in boten om verdrinkende dieren te redden toen de Zambezi in de jaren zestig onder water kwam te staan, zal dit prachtige behang geliefd zijn bij zowel kinderen als volwassenen. Zachtgekleurde zebra-apen, olifanten en hyena's zijn allemaal aanwezig, evenals af en toe een krokodil en een hooghartige flamingo. Het ontwerp wordt aangeboden in twee kleurstellingen van zachte waterkleurige pasteltinten en een rustige maar verfijnde neutrale kleur en is bedrukt met een opvallende herhaling van 70 cm breed op een halve druppel.
Afbeelding van het interieur is voorzien van 109/14063

Lengte: 10,05 m

Breedte: 70 cm

Herhaal V: 102,1 cm