Cole and Son Zulu Border 109/13060

Artikelcode 109/13060
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€154,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 68 cm
Patroon (cm) 76.2 cm

Product details

Geïnspireerd door het voetstuk van een keramische vaas, is dit opvallende randontwerp met luipaardvlek gemaakt om horizontaal rond de basis van een muur te hangen, maar als een andere optie kan het verticaal worden opgehangen als een omgekeerde match om een dramatische en weelderige brede rand te creëren. gegradueerde streep. Met een decoratieve 'gegoten' rand bovenop een zacht gegradueerde band van luipaardvlekmarkeringen, zal dit randontwerp een opvallende aanvulling zijn op elk interieur. Met een hoogte van 70 cm wordt het verkocht op een rol van tien meter.
Afbeelding van het interieur is voorzien van 109/13061 en 109/4023

Lengte: 10,05 m

Breedte: 68,5 cm

Herhaal V: 76,2 cm