Tres-Tintas Deco Mural Paneel M 2912-2

Artikelcode M 2912-2
Mural:
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€57,20
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) m2
Breedte (cm) custom
Patroon (cm) custom

Productpagina

Deco Mural presenteert een paneel met een voortreffelijk ontwerp van lijnen en halve cirkels. Een zeer subtiel paneel maar met een zeer elegante uitstraling.

Het behang uit de Patricia Urquiola collectie van Tres Tintas is ontworpen door, zoals de naam van de collectie al verklapt, de bekende Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola. Haar indrukwekkende studie van vormen, kleuren en ruimte komt naar voren in een weergave van geometrische patronen die een verbluffende subtiliteit tonen en een warme sfeer uitstralen. Een verbluffende creativiteit en geweldige ontwerpvaardigheden maken samen deze prachtige Tres Tintas behangcollectie.

Het Deco Mural Paneel uit de Patricia Urquiola behang collectie is zowel als papier of vinyl verkrijgbaar en is er in in 3 verschillende kleurstellingen.
Vinyl kan handig zijn als je het behang regelmatig nat wilt afnemen, of wanneer je het wilt toepassen in een ruimte waar men soms veel in contact komt met de muur. Zoals in een publieke ruimte, een gang, keuken, badkamer of toilet. 

Ook verkrijgbaar in vinyl tegen een meerprijs. 


Collectie: Patricia Urquiola Behang Collectie Tres Tintas
Design name: Deco Mural behang Patricia Urquiola
Kleur: mauve met gele accenten
Breedte Paneelcustom
Hoogte Paneel: custom 
Patroonherhaling: n.v.t.
Materiaal: muurbekleding op papier - rol inlijmen