Elitis Alegria VP71902

Artikelcode VP_719_02
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€396,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 2.8 m
Breedte (cm)
Patroon (cm)

Productpagina

Op het kleinste eiland van de Balearen voelt het als de uiteinden van de aarde. Voor oude wilde landschappen en wateren van uitzonderlijke kleur, van hier tot daar en overal, stro. Met Formentera siert het geheugen het tafereel, dat doet denken aan duizend kleuren, soms tweekleurig, soms mat, soms zelfs metaalachtig. Een verzameling vinylstempels die complementair zijn aan het scala aan natuurlijke texturen: een verfijnd tweekleurig rietje met een zeer natuurlijk effect.

Collectie : Formentera
Code: VP 719 01
Ontwerp: Alegría
Plus product: permanent brandwerend, wasbaar, zeer goede vlek- en klopvastheid
Samenstelling: vinyl op niet-geweven rug
Metingen +/- 3%: standaard van 2,8 mx 3 m (110''x118 '') verkrijgbaar in 4 druppels van 0,7 m (27 ") of aangepast formaat
Gewicht: 3,2 kg per rol
Niet-ontvlambaar: ASTM E84 klasse A
Verzorging: wasbaar