ELITIS Cordoba Paneelbehang - VP92601

Artikelcode VP92601
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€1.232,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 3 m
Breedte (cm) 300 cm
Patroon (cm)

Productpagina

ELITIS Cordoba paneelbehang heeft een prachtige structuur van raffia uitgevoerd in vinyl, en voorzien van verschillende kleuren. Dit behang heeft een rustige, landelijke uitstraling. Een prachtig decor van een kleurrijk landschap op het platteland. Een open veld waarop een koe staat te grazen en een boer aan het werk is, geeft leven aan uw muur. De designers van dit behang hebben zich laten inspireren door de retro spirit van Californië en de Franse Riviera. Het vinyl behang met de rijke structuur van raffia heeft als voordeel dat dit behang tegen een stootje kan en goed schoon te maken is. 

Let op: bestaat uit 3 unieke baan van 100 cm breed (i.e. elke baan heeft een ander patroon) - aan het Cordoba Paneelbehang 01 van 3 banen kunnen banen van Cordoba Paneelbehang 02 worden toegevoegd (bijvoorbeeld voor muren breder dan 3 meter, of voor kleurherhaling in uw interieur)
NB: op maat is ook mogelijk

Collectie : Volver
Lengte/ hoogte paneel : 3 m
Breedte totaal : 300 cm (3 x 100 cm) 
Patroon : nvt
Materiaal : vinylbehang op vlies 
Onderhoud : afwasbaar
Aanbevolen lijm : Clearpro     
Aanbrengen : lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.
Lichtechtheid : uitstekend
Brandvertragend

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.