ELITIS Cordoba Paneelbehang - VP92601

Artikelcode VP92601
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€1.077,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 3 m
Breedte (cm) 100 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

ELITIS Cordoba paneelbehang heeft een prachtige structuur van raffia uitgevoerd in vinyl, en voorzien van verschillende kleuren. Dit behang heeft een rustige, landelijke uitstraling. Een prachtig decor van een kleurrijk landschap op het platteland. Een open veld waarop een koe staat te grazen en een boer aan het werk is, geeft leven aan uw muur. De designers van dit behang hebben zich laten inspireren door de retro spirit van Californië en de Franse Riviera. Het vinyl behang met de rijke structuur van raffia heeft als voordeel dat ELITIS Cordoba behang tegen een stootje kan en goed schoon te maken is. 

Collectie: ELITIS Volver Behang Collectie
Design name: ELITIS Cordoba Behang
Baanbreedte (cm): 100 cm (= 1 meter) let op: dit is een paneel behang bestaande uit 3 unieke banen van 100 cm (i.e. elke baan heeft een ander patroon) - aan het Cordoba Paneelbehang 01 van 3 banen kunnen banen van Cordoba Paneelbehang 02 worden toegevoegd (bijvoorbeeld voor muren breder dan 3 meter, of voor kleurherhaling in uw interieur)
Rollengte: standaard rol voor compleet paneel is 3 meter (hoog) bij 3 meter (breed) NB: op maat is ook mogelijk
Onderhoud: met een vochtige doek afneembaar / vlek- en stootwerend
Materiaal: vinyl op vlies, de muur inlijmen met een kant-en-klare lijm voor vliesbehang