Élitis Dédales - VP 975 60

Artikelcode VP 975 60
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€253,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 100 cm
Patroon (cm) 94,5 cm of 0 cm

Productpagina

De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

Deze collectie van Élitis is een samenwerking met Callidus Gilde. Het is gebaseerd op de eenvoud van traditioneel pleisterwerk en viert onvolmaakte eenvoud. Elke streek weerspiegelt het meesterschap van oude technieken, waarbij de nuances van traditioneel pleisterwerk nauwgezet worden gerepliceerd en verfijnd, een bewijs van nauwgezet vakmanschap. De collectie is aangevuld met een bijzonder abstract bloemenpanorama. In deze wandbekleding zijn 18e-eeuwse bloemmotieven, die oorspronkelijk verschenen in de fijnste handgeweven zijde, vergroot en nauwgezet met de hand nageschilderd in verschillende varianten.

Collectie: Matières à réflexions x Callidus Guild
Materiaal: Vinyl op papier
Aanbevolen lijm: Lijm zoals de Arte Clearpro
Aanbrengen en onderhoud: Lees zorgvuldig de aanwijzingen op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.

Benieuwd naar het behang? Kom langs in onze behangwinkel of bestel een staal.