Elitis Kosa Silk - VP92810

Artikelcode VP92810
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€221,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en unieke kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat interieurs transformeren tot levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 100 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

ELITIS Kosa Silk behang is zowel strak als organisch te noemen en geeft sfeer aan uw interieur. ELITIS Kosa Silk wandbekleding is een vinyl wandbekleding met de look van Kosa zijde. Kosa zijde wordt gevormd door de draad die wordt voortgebracht door een rups die lijkt op de zijderups. Dit type zijde wordt voornamelijk geproduceerd in centraal India in de Chhattisgarh regio. Deze vinyl wandbekleding is extra sterk en duurzaam. Het kan dus zowel thuis als op de contractmarkt gebruikt worden. Dit behang is brandvertragend.

Collectie: ELITIS Soie Changeante 
Design name: ELITIS Kosa Silk Behang
Rolbreedte (cm): 100 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling: 83 cm of vrij te plakken
Onderhoud: met een vochtige doek afneembaar
Materiaal: vinylbehang op papier - behang inlijmen met Clearpro. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag
Lichtechtheid : uitstekend