Elitis Laca Salvaje VP916 08

Artikelcode VP916 08
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€241,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 100 cm
Patroonhoogte (cm) 95 cm

Product details

ELITIS Laca Salvaje behang geeft direct sfeer aan uw interieur. Het behang is voorzien van een vlechtwerk reptiel reliëf in subtiele vlakken. Daarnaast heeft het behang op sommige stukken lak elementen waardoor een levendig en geoxideerd effect ontstaat. Dit behang kan tevens tegen een stootje en is goed toepasbaar voor projecten en de contractmarkt. 

Het dessin is geïnspireerd op de structuur van een gevlochten mand. Een gewelig idee natuurlijk. Toen wij het behang voor het eerst zagen, riep het de beleving op van vierkante blokken snake skin. Zeker bij de donkere tinten van dit behang kan het deze associatie oproepen. (Voor de goede orde, het is een vinyl behang. Dus dit behang is diervriendelijk.)
 

Collectie: ELITIS Natural Mood Behang Collectie
Design name: ELITIS Laca Salvaje Behang
Rolbreedte (cm): 100 cm 
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling: 95 cm
Onderhoud: met een vochtige doek afneembaar / vlek- en stootwerend
Materiaal: vinyl op vliesbehang - de muur inlijmen