Elitis Nature précieuse , Eclat RM63192

Artikelcode RM63192
Bereken een indicatie van het aantal rollen en of meters:
Of vul direct uw aantal rollen in:
€430,00
In winkelmandje
Levertijd: Elitis is getroffen door het coronavirus en is dicht. Begin april wordt er weer opgestart. We verwachten dat ze vanaf 8 april weer kunnen leveren. Helaas kunnen we geen garantie geven.
  • Details
  • Na de goudkoorts, zet een verweerde stof die in de wind hangt zich vast aan de oppervlakken. Herinnerend aan de lichtheid en de verfijning van plaatsen die een geschiedenis hebben ... De poëzie van luxe. Parelmoer, kurk en metaal kondigen pracht en praal aan, waarbij elk fragment schittert. Een ultieme vrijplaats voor luxe en authenticiteit design, handgemaakte objecten, kortom een ruimte waar alles denkbaar is. Tijd noch moeite worden gespaard.

    De collectie Eclat bewerkt met parelmoer, kurk, metaal, abaca en/of bacnoc * straalt net als geslepen diamanten, haar natuurlijke en authentieke oorsprong uit. De eeuwenoude cultuur en het vakmanschap van de ambachtslieden onthullen hun moderniteit. De gehele collectie is met een non-woven rug uitgevoerd (vlies).

    Uit de collectie Eclat van Elitis, bijzonder mooi handgemaakt behang van kurk op papier. Een waanzinnig luxe uitstraling, een verrijking voor ieder interieur. Dit behang RM63192 zonder rapport is direct op de muur te plakken. Onderhoud: afneembaar.

  • Specs

Onze Instagram @demooistemuren

Instagram settings not set