Élitis Nishino - RM 1059 01

Artikelcode RM 1059 01
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€224,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 91 cm
Patroon (cm) 87,5 cm

Productpagina

De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

De collectie Hanji toont gedurfde patronen en texturen. Van de fluwelige tonen van ton-sur-ton tot de contrasten van goud- of parelmoertinten tegen mat papier: alles is een spel van licht.

Deze muurbekleding van Élitis is volledig gemaakt van papierpulp en is geïnspireerd op de grote mozaïekmuurschilderingen die halverwege de eeuw in zwang waren. De kleuren zijn natuurlijk: wit, gebroken wit, diepgrijs, karamel en vleugjes glans. Kostbaar vakmanschap is een belangrijk kenmerk van deze collectie.

Collectie: Hanji
Materiaal: Papier op vliesbehang
Aanbevolen lijm: Lijm zoals de Arte Clearpro
Aanbrengen en onderhoud: Lees zorgvuldig de aanwijzingen op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.

Benieuwd naar het behang? Kom langs in onze behangwinkel of bestel een staal.

NB: Het behang wordt verkocht per meter. Minimale afname is 1 meter. Uw bestelling wordt voor u op maat gemaakt. Hierdoor kunt u het niet retourneren.