Elitis Noren - VP93401

Artikelcode VP93401
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€1.232,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en unieke kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat interieurs transformeren tot levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 3 m
Breedte (cm) 300 cm
Patroon (cm)

Productpagina

ELITIS Noren paneelbehang geeft met zijn zijden uitstraling een luxe sfeer aan uw interieur. ELITIS Noren paneelbehang heeft een artistiek figuur in het midden: een open cirkel geschilderd op wapperende gordijnen. Door zijn zijden look heeft het behang een elegante schittering die bij verschillende lichtvallen een prachtig effect geeft. ELITIS Noren paneelbehang is een vinyl wandbekleding en kan daarom tegen een stootje. Extra sterk en duurzaam, het kan dus zowel thuis als op de contractmarkt gebruikt worden. Kleur: lichtbruin, gebroken wit. NB: ook op maat verkrijgbaar

Collectie: Soie Changeante 
Lengte/ hoogte: 3 m
Breedte totaal: 300 cm (3 x 100 cm)
Patroon: nvt
Materiaal: vinylbehang op papier
Onderhoud: afwasbaar
Lijmadvies: Clearpro
Aanbrengen: lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag
Lichtechtheid: uitstekend
Brandvertragend
 
Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.