Élitis Osorno - VP 963 03

Artikelcode VP 963 03
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€957,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) 3 m
Breedte (cm) 300 cm
Patroon (cm) 300 cm

Productpagina

De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

De collecties Ortigia van Élitis, vindt zijn inspiratie in Mediterraan witkalk en gekleurd pleisterwerk op de zonovergoten muren van de steegjes. De dessins in vinyl slagen erin een krijtachtig, bijna zandachtig, mat effect te creëren dat lijkt op witkalk. Deze collectie is gebaseerd op twee categorieën effen bekledingen, met warme kleuren enerzijds en een minerale travertijn anderzijds, samen met drie panoramische bekledingen.

Collectie: Ortigia
Materiaal: Vinyl op papier
Aanbevolen lijm: Lijm zoals de Arte Clearpro
Aanbrengen en onderhoud: Lees zorgvuldig de aanwijzingen op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.

Benieuwd naar het behang? Kom langs in onze behangwinkel of bestel een staal.

Let op: Dit paneel bestaat uit 3 banen. Deze banen zijn ieder 3 meter hoog en 100 centimeter breed. Samengevoegd is het paneel dus 3 meter hoog en 3 meter breed. Als u een breder paneel wil, dan kunt u nogmaals het gehele paneel bestellen. Het is helaas niet mogelijk om slechts 1 baan bij te bestellen.

Als u vragen heeft, helpen wij u graag telefonisch of in de winkel.