Elitis Perfecto lin - RM100604

Artikelcode RM100604
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€365,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en unieke kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat interieurs transformeren tot levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 118 cm
Patroon (cm) 90 cm

Productpagina

ELITIS Perfecto lin behang is gemaakt van linnen - gecertificeerd Masters of Linen - en heeft een matte uitstraling, die tot recht komt in elk interieur. De sierlijke 3D barok figuren in het ELITIS Perfecto Lin behang komen tot leven door onder de stof deze bijzondere vormen te 'boetseren' met een mix van katoen en wol. Dit 3D effect geeft een exclusieve, bijzondere uitstraling aan de sierlijke figuren in het behang én aan uw interieur. Ook komt het de akoestiek in uw kamer ten goede en is vlekafstotend.

Collectie: Galerie 
Lengte: 1 m
Breedte: 118 cm
Patroon: 90 cm
Materiaal: linnen behang op vlies
Onderhoud: met een licht vochtige doek afneembaar
Lijmadvies: Clearpro
Aanbrengen: muur inlijmen. lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag
Lichtechtheid: goed
 
Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.