Elitis Yuzen - VP93280

Artikelcode VP93280
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€221,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en unieke kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat interieurs transformeren tot levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 100 cm
Patroonhoogte (cm) 83 cm

Product details

Het ELITIS Yuzen behang 01 wordt gedrukt op een ondergrond van zilver- of goudfolie om het steeds wisselende effect van zijde door verschillende lichtval te vergroten en het nog exclusiever te maken. Dit dessin is gebaseerd op een zijde-effect reliëf en heeft een geometrisch patroon wat lijkt op prachtig vallende bladeren. Beschikbaar in zeven verschillende kleurtinten. Kom naar onze behangwinkel om het behangboek te bekijken en kies samen met een van onze interieurstylisten de juiste kleur uit, passend bij uw smaak en interieur. Dit behang is brandvertragend.

Collectie: ELITIS Soie Changeante 
Design name: ELITIS Yuzen Behang 
Rolbreedte (cm): 100 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling: 83 cm
Onderhoud: met een vochtige doek afneembaar
Materiaal: vinylbehang op papier - behang inlijmen met Clearpro. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag
Lichtechtheid : uitstekend