ARTE Facet 75301

Artikelcode 75301
Bereken een indicatie van het aantal rollen en of meters:
Of vul direct uw aantal rollen in:
€119,00
In winkelmandje
Levertijd: 5 à 6 werkdagen
 • Details
 • ARTE Facet behang is voorzien van een verrassend patroon met onregelmatige veelhoeken. Een illusie van reliëf dat zich perfect in elk interieur laat integreren. Het patroon sprak zo tot de verbeelding, dat het de basis werd van een heel nieuwe collectie. Enkele jaren geleden lanceerde ARTE Facet, nu in 5 nieuwe kleuren.  

  ARTE wekt met de Focus collectie muren tot leven. Onmogelijk, denk je? De reliëfpatronen, dynamische geometrische figuren en speelse lichtreflecties maken het mogelijk. De intrigerende muurdecoraties kregen bovendien trompe-l’oeils en illusies mee die recht uit de meetkundeles lijken weggelopen.

  De collectie Focus bevat zeven dessins: vier faux uni’s en drie meerkleurige patronen. De rode draad in de collectie is de reliëfdruk, die elk patroon een dosis spektakel meegeeft. De vlakken met reliëflijnen zijn in verschillende richtingen bedrukt. In combinatie met de lichtinval levert dat een spectaculair en dynamisch geheel op. Elk dessin is uitgevoerd in vliesbehang met een lichtglanzende toplaag van vinyl, een combinatie die het reliëfeffect van de patronen optimaal doet schitteren.
   

  Facet behang ARTE is verkrijgbaar in 9 kleuren. Welke variant past het beste bij uw interieur?


  Collectie: Arte Focus behangcollectie
  Design name: ARTE Facet Behang
  Rolbreedte (cm): 70 cm
  Rollengte: 10 meter
  Patroonherhaling (cm): rechte aanzet, 69 cm
  Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek afneembaar
  Materiaal: Vliesbehang met een lichtglanzende toplaag van vinyl

 • Specs

Onze Instagram @demooistemuren