Interieuradvies

Van dinsdag t/m zaterdag kunt u binnenlopen bij De Mooiste Muren voor een adviesgesprek bij ons in de winkel. Wilt u dat wij ons volledig op uw project kunnen focussen? Dan moedigen wij u aan om een adviesafspraak te maken. Zo bent u verzekerd dat u geholpen wordt, ondanks mogelijke drukte in de winkel.

Twijfelt u over de juiste kleuren, sfeer of indeling van uw interieur? Naast adviezen in de winkel, komen wij ook aan huis voor uitgebreid kleur- en materiaaladvies.

Het team van De Mooiste Muren bestaat uit gepassioneerde, opgeleide en ervaren stylisten met ieder een eigen achtergrond, waardoor er altijd een passend advies gegeven kan worden. Ons uitgangspunt is de wens van de klant en ons doel is om samen met de klant de juiste sfeer of identiteit te vinden. Met onze veelzijdige kijk en onze ruime ervaring met kleuren, behang en stoffen, weten wij onze klanten te verrassen en te inspireren. 

Hoe gaan we te werk?

1. In een telefonische intake met een van onze stylisten bespreken we uw wensen en plannen we een afspraak in voor een huisbezoek.
2. Een van onze stylisten komt bij u aan huis om de ruimte(s) en mogelijkheden te bekijken. Een kleuradvies kan ter plekke worden gegeven, een uitgebreid persoonlijk advies wordt vervolgens uitgewerkt.
3. Tijdens een vervolgafspraak in de winkel bespreken we uitgebreid het advies en laten wij de mogelijkheden zien.

 

Tarieven

Ons kleur- en materiaaladvies aan huis bieden wij aan tegen onderstaanden tarieven.

Behang en Kleuradvies 
Advies aan huis


Een van onze stylisten komt bij u aan huis om de betreffende ruimtes te bekijken, de mogelijkheden in kaart te brengen en ter plekke een kleuradvies te geven. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid op maat gemaakt advies, welke we bespreken in onze winkel.


Tarief:
€150,00 voor de eerste 1 1/2 uur. Daarna rekenen wij €50,00 per half uur. (incl. BTW)

In regio Haarlem hanteren wij een km vergoeding van €0,30 per km.
Buiten regio Haarlem rekenen wij een reistijdvergoeding
van €50,00 per uur.


Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact

 

Meer informatie

Meer informatie? Loop binnen in onze winkel of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.