Morris Co Acanthus Stone - 212552

Artikelcode DARW-212552
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€158,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het exclusieve en klassieke Engelse William Morris behang maakt van jouw muur echt iets bijzonders. Morris & Co staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande behang en textiel.

Specificaties

Lengte (m) 10,05 m
Breedte (cm) 52cm
Patroonhoogte (cm) 61cm

Product details

Acanthus William Morris behang van Morris & Co is een van de meest herkenbare designs van Morris. Deze indrukwekkende prent is ontworpen in 1874 en markeert het begin van een periode waarin Morris grootschalige ontwerpen voor behangpapier maakte. Met zijn typische complexe lagen en krachtige rondingen geeft het acanthusblad een driedimensionaal effect. Nu ook verkrijgbaar in een aantal mooie, stabiele tinten die perfect in balans zijn met de huidige trends. Dit behang is een echte klassieker en geeft direct sfeer aan je interieur.


Acanthus William Morris Wallpaper uit de William Morris & Co. Archive II Collection is verkrijgbaar in 5 kleuren. Er zit altijd een mooie kleur tussen die past bij jouw smaak en interieur.


Collectie: William Morris & Co. Archive II Collection
Design name : Acanthus William Morris Wallpaper - Morris & Co
Rolbreedte (cm) : 52 cm
Rollengte: 10,5 meter
Patroonherhaling (cm): 61 cm verticaal
Onderhoud : dit behang is afneembaar met een vochtige doek