Omexco Kaleidoscope KAL2021

Artikelcode KAL2021
Bereken een indicatie van het aantal rollen en of meters:
Onder specificaties kunt u vinden of dit product wordt verkocht per rol of meter

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€25,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Omexco ontwerpt luxe vlies- en textiel wandbekleding met subtiele kleuren en unieke texturen. Omexco behang wordt uitgegeven door Arte.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 100 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

Dit behang van is een semi-effen behang met een subtiele structuur om net dat beetje extra luxe te geven aan uw interieur. Een aantal behangen uit deze collectie is voorzien van een geraffineerde glans waarmee u de muren laat stralen. Het behang is geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs en is een klassieker van . De kleurrijke, complexe en voortdurend veranderende vormen en patronen die te zien zijn als ze door een caleidoscoop kijken, hebben deze / Omexco wandbekledingscollectie geïnspireerd. Verschillende structuren en effecten brengen de collectie tot leven: de KAL2 roept structuren op van gepolijst metaal. Daarnaast is het behang geproduceerd met gerecyclede vezels en bedrukt dankzij zonne-energie, met als resultaat een ademend behang dat eventueel ook gebruikt kan worden in vochtige ruimtes!

Het KAL2 behang is verkrijgbaar in maar liefst 26 verschillende tinten.


Collectie: Kaleidoscope Behang Collectie
Design name: KAL2 Behang KAL2
Rolbreedte (cm): 100 cm (!)
Rollengte: per strekkende meter
Patroonherhaling (cm): n.v.t.
Materiaal: vliesbehang - muur inlijmen