Sandberg Wilton Confetti - 653-45

Artikelcode 653-45
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€44,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Met een passie voor behang en vakmanschap creëert het Zweedse merk Sandberg Wallpaper behang van topkwaliteit geïnspireerd op het Zweedse landschap en cultureel erfgoed.

Specificaties

Lengte (m)
Breedte (cm)
Patroonhoogte (cm)

Product details

Wilton is een behang dat geïnspireerd is op de vrolijke illustraties van kinderboeken. Deze muurbekleding van Sandberg toont planten, bomen en dieren op een geheel eigen wijze. Een speels behang dat perfect is voor een artistiek, blij en dromerig interieur.  

Verkrijgbaar in 3 verschillende kleurstellingen en kan op maat gemaakt worden. Mail naar [email protected] de maten van uw muur en wij sturen u een prijsopgave. Dit behang wordt voor u op maat gemaakt. Prijs op de site is per m2. Algehele prijs op aanvraag. 

Mail naar [email protected] de maten van uw muur en wij sturen u een prijsopgave. Dit behang wordt voor u op maat gemaakt. Prijs op de site is per m2. Algehele prijs op aanvraag.