Betaalmethoden

iDeal
Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen goedgekeurd.

PayPal
PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem dat particulieren en webwinkels gebruiken. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met jouw PayPal Rekening. De bestelling wordt na de betaling direct doorgezet.

Credit Card
Je kunt betalen met MasterCard of VISA. Kies bij het afrekenen van jouw bestelling voor de creditcardmaatschappij waar jij bij aangesloten zit. Volg vervolgens de stappen in de vertrouwde internetomgeving van de creditcardmaatschappij. Jouw bestelling wordt hierna direct goedgekeurd.

Bancontact
Bij Bancontact word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van jouw bank. 

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

Betaal je met AfterPay dan betaal je €1,50 extra voor de verwerkingskosten.

AfterPay voert voor www.demooistemuren.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.demooistemuren.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 350 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500 .T

er goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar hetconsumentendeel van de AfterPay website.