Thibaut Ming Trail - T75476

Artikelcode T75476
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€154,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De luxe behang collectie van het Amerikaanse merk Thibaut bevat zowel traditionele en klassieke patronen als tropische en geometrische prints

Specificaties

Lengte (m) 8.22 m
Breedte (cm) 68.58 cm
Patroon (cm) 64 cm

Productpagina

Het behang uit de Thibaut-collectie is doordrenkt met de rijke geschiedenis en elegantie van de Aziatische cultuur. De collectie bestaat uit behang en bijpassende stoffen zodat je eindeloos kunt combineren. Ook de prachtige geweven en geborduurde stoffen zijn geïnspireerd op de schoonheid van een gouden eeuw.

Patronen die in de collectie te vinden zijn, zijn onder meer bloeiende kersenbomen, exotische grootschalige planten, bamboe latwerk en pittoreske toiles met weelderige bomen, pagodes en mensen. Daarnaast zijn er ook meer geometrische patronen terug te vinden in het behang, wat een moderne twist geeft aan je interieur.

Gewaagde en luxueuze kleurenpaletten met felle tinten zoals marineblauw, groen, fuchsia, rood en paars benadrukken de grillige ontwerpen van deze collectie.



Collectie: Thibaut Dynasty Wallpaper Collection
Design name : Thibaut Ming Trail Wallpaper
Kleur :
Rolbreedte (cm ): 68,58 cm
Rollengte: 8,22 meter
Patroonherhaling: 64 cm
Onderhoud : dit behang is afneembaar met een vochtige doek
Materiaal : vinylbehang