ARTE Arcadia 13571

Artikelcode 13571
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€179,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 100 cm
Patroonhoogte (cm) 90 cm

Product details

Arcadia Behang ARTE is een behang met papegaaien en paradijsvogelbloemen. Papegaaien zijn uiteraard het mooist in hun natuurlijke omgeving, waar hun kleuren perfect tot hun recht komen. Zo ook op dit behang, papegaaien met palmbladeren en paradijsvogelbloemen.

Het Arcadia behang ARTE is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurstellingen. Kom naar onze woonwinkel te Haarlem en kies samen met een van onze interieurstylisten de juiste kleur uit, passend bij uw stijl en interieur.

Curiositeiten zijn populairder dan ooit. Steeds meer mensen maken van hun interieur een museum vol rariteiten, bijzondere souvenirs en vintage affiches. ARTE liet zich inspireren door exotische snuisterijen, dieren en natuurelementen om zo de ontdekkingsreis in eigen huis voort te zetten. Exotisme werkt vaak bijzonder betoverend. Wilde dieren, tropische bloemen en inheemse culturen intrigeren ons al eeuwen. We willen er alles over weten en ze allerliefst nog in real life ontdekken. Met de collectie Curiosa van Arte hoef je geen kilometers te reizen om op ontdekkingsreis te gaan.


Collectie: ARTE Curiosa behang collectie
Design name: Arcadia behang ARTE
Rolbreedte (cm): 100 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling (cm): 90 cm
Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek afneembaar