ARTE Casalian 14021

Artikelcode 14021
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€119,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 91 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

Exclusieve, met de hand vervaardigde muurbekleding op vlies, gemaakt van de bast van bananenbomen. Bij het behang ARTE Casalian worden smalle repen tussen fijne, gekleurde metaaldraad geweven. Beiden worden van begin tot einde met de hand gemaakt. Met deze muurbekleding creëert u dus niet alleen een exotische sfeer; u haalt ook een authentiek, handgemaakt kunstwerk in huis. 

Deze muurbekleding is volledig handgemaakt. De duidelijke baanvorming is eigen is aan het product; het is een bedoeld effect dat de authentieke charme benadrukt.

Het behang ARTE Casalian is met 91 cm extra breed. En de lengte van de rol is naar wens, omdat dit behang per strekkende meter beschikbaar is. 

Hulp nodig voor het uitrekenen hoeveel meter u nodig heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag. 
 

Collectie: Carabao behangcollectie
Design name: ARTE Casalian behang
Rolbreedte (cm): 91 cm
Rollengte: op gewenste afsnijding per strekkende meter
Patroonherhaling (cm): n.v.t., vrije aanzet 
Onderhoud: dit behang is met een spons afneembaar