Arte Behang

Het behang van Arte is luxe en trendy en bevat geweldige texturen en ontwerpen.

Toon 1 - 24 van 2734
More filters

Arte behang

Luxe Arte behangpapier 

Arte is een gepassioneerd designer & fabrikant van gesofistikeerde muurbekleding. De onderneming, eigendom van de familie Desart, is al sinds 1981 actief. De muurbekledingen van Arte sieren de muren van zowel residentiële interieurs als projectinrichtingen in meer dan 80 landen overal ter wereld.

Hun reeksen hebben zoveel diepte en variatie dat het elegantie en comfort kan toevoegen aan elke ruimte, of het nu in een woon- of winkelruimte is, en hun onderscheidende reeksen zijn altijd trendy in beide stijlen en de nieuwste technieken om grenzen te blijven verleggen.

De prachtige Arte behang collecties

Met een showroom in Chelsea Harbour, Londen, die moet worden bekeken, heeft Arte International een aantal geweldige collecties uitgebracht in 2016 en 2017. Onder de 2016 collecties ziet u hun mooie Avalon, Mirage, Alchemy, Ligna, Monochrome en Signature en in 2017 Oculaire, Revera, Spectra en Vertigo samen met hun contractcollectie van Prisma Wallcoverings voor de commerciële en contractmarkt. In 2018 zijn de nieuwste collecties Curiosa, Flavor Paper, Focus, Metal X Signum en Takara. Snel vooruit naar de AW van 2018 en we zien drie nieuwe collecties de portefeuille vergroten met Insolence wallcoverings die teruggaat tot de jaren twintig voor enige Art Deco-invloed. Sommige getextureerde wandbekleding die de pure schoonheid van natuurlijke materialen in de Cantala-collectie verkent, en ten slotte hun Artisan-assortiment dat opnieuw hoogwaardige getextureerde wandbekleding biedt die is gemaakt van pure, natuurlijke materialen, van mineralen en grassen tot tropische planten. In 2019 spelen ze in op de interieurtrend dat hout een prominente functie heeft in interieurs met hun Timber Wallcovering-assortiment met echte houten wandbekleding die is ontworpen om een opvallend effect op muren te creëren. Terwijl hun samenwerking met Moooi en The Extinct Animals Wallpaper assortiment een ongebruikelijke, gevarieerde verzameling wandbekledingontwerpen is die de diversiteit van de natuur viert en stimuleert om de grenzen van de verbeelding te verleggen.

Shop Arte behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de prachtige collecties van Arte. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.