Arte Behang

Arte behang is luxe en trendy en bevat innovatieve en bijzondere texturen en ontwerpen. Ontdek hier o.a. het populaire Arte Facet behang of een van de andere prachtige designs.

Toon 1 - 24 van 2718
Meer filters

Arte behang

Wat is Arte Behang?

Arte behang is een luxe behangmerk dat internationaal bekend staat om haar innovatieve en unieke behangcollecties. De rijke texturen en materialen, bijzondere patronen en gebruik van illusies zijn typerend voor het behang van Arte. Arte experimenteert graag met nieuwe technieken en natuurlijke, kwalitatieve materialen. Twee keer per jaar worden er door een intern team aan ervaren ontwerpers nieuwe collecties gelanceerd, vaak verbonden aan een bepaald thema. Het leveren van topkwaliteit en het creëren van vernieuwende, trendbepalende collecties staan hoog in het vaandel bij Arte. 

Arte behang is opgericht in 1981 door de familie Desart. De productie vindt voor een groot deel plaats in de eigen fabriek in Zonhoven in België. De overige producties besteden zij uit aan partners die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren. Daanaast beschikt Arte over enkele showrooms in Parijs, LA, Londen, Zonhoven (BE), en Culemborg. 

Arte Facet behang

Een van het populairste en bekendste Arte behang is het Facet dessin, voorzien van een verrassend patroon met onregelmatige veelhoeken. Een illusie van reliëf dat zich perfect in elk interieur laat integreren. De vlakken met reliëflijnen zijn in verschillende richtingen bedrukt. In combinatie met de lichtinval levert dat een spectaculair en dynamisch geheel op. Het patroon sprak zo tot de verbeelding, dat het de basis werd van een heel nieuwe collectie. 

Het Facet behang is onderdeel van de Arte Monsoon collectie, dat bestaat uit zes verschillende dessins allemaal geinspireerd op tropische regenwouden en haar biodiversiteit.

Arte behang goud

Arte beschikt over een groot aanbod aan goud behang. Het tropische en gouden Arte Musa behang is erg populair. Dit behang bevat een prachtig dessin van tropsiche bladeren van de bananenbloom. Vergelijkbaar met dit behang is de Arte Sabal , welke een dekkend tapijt van palmbladeren vormt van de gelijknamige palmboomsoort. Op zoek naar een geometrisch goud behang? Kijk dan eens naar Arte Scale, een met de hand uitgesneden sierlijk motief. Ons volledige aanbod goud behang vindt u hier

Shop Arte behang online of in de winkel

De Mooiste Muren is officieel Arte dealer. Het gehele assortiment is zowel online als onze winkels in Haarlem te bewonderen. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.

 

arte behang musa arte behang arte behang facet