Arte Monsoon Behang

De Arte Monsoon behang papier collectie bestaat uit patronen met een botanische inspiratie.

Toon 1 - 24 van 45
Meer filters

Oerkracht aan de muur met Arte Monsoon

De Arte Monsoon behang papier collectie bestaat uit patronen met een botanische inspiratie. Denk aan panorama behang met prachtige bomen. Maar ook rijke vinylen met palmenblad, bananenblad behang en mosaic behang. Soms zelfs in goud behang uitgevoerd. Trés chique!

De Monsoon collectie

De Arte Monsoon collectie bestaat uit zes verschillende dessins, allemaal geinspireerd op tropische regenwouden en haar biodiversiteit. Een van de dessins is Musa, een prachtig behang met bananenblad reliëf, uitgevoerd in verschillende kleuren. Vergelijkbaar met dit behang is de Sabal, welke een dekkend tapijt van palmbladeren vormt van de gelijknamige palmboomsoort. De Itaya bevat ook een bladpatroon, wat iets fijner van nerven maar net zo prachtig.

Andere dessins uit de Monsoon collectie, wat meer grafischer, zijn de populaire Facet en Mosaic. Het Arte Facet behang is voorzien van een verrassend patroon met onregelmatige veelhoeken. De reliëfpatronen, dynamische geometrische figuren en speelse lichtreflecties brengen muren tot leven. Het Mosaic dessin is daarentegen een een kleine, rustige print van zachte vierkantjes.

Shop Arte Monsoon Behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de prachtige Monsoon collectie van Arte behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.