Arte Facet Behang

Het Arte Facet behang is voorzien van een verrassend patroon met onregelmatige veelhoeken.

Toon 1 - 15 van 15
Meer filters

Arte Facet, een illusie van reliëf

Het Arte Facet behang is een echte bestseller. Het populaire reliëfbehang werd oorspronkelijk uitgebracht in de Monsoon collectie van Arte in 5 kleuren. Het patroon sprak echter zo tot de verbeelding dat het behang de basis werd voor de nieuwe Arte Focus collectie met maar liefst 9 kleuren. 

Het Arte Facet behang is geliefd bij vele interieurfans en wij begrijpen wel waarom. Het behang is voorzien van een verrassend patroon met onregelmatige veelhoeken. De reliëfpatronen, dynamische geometrische figuren en speelse lichtreflecties maken het mogelijk om je muren tot leven te brengen. De intrigerende muurdecoraties kregen bovendien trompe-l’oeils en illusies mee die recht uit de meetkundeles lijken weggelopen.

De dessins van Focus Facet

De collectie Focus bevat zeven dessins: vier faux uni’s en drie meerkleurige patronen. De rode draad in de collectie is de reliëfdruk, die elk patroon een dosis spektakel meegeeft. De vlakken met reliëflijnen zijn in verschillende richtingen bedrukt. In combinatie met de lichtinval levert dat een spectaculair en dynamisch geheel op. Elk dessin is uitgevoerd in vliesbehang met een lichtglanzende toplaag van vinyl, een combinatie die het reliëfeffect van de patronen optimaal doet schitteren.

Shop Arte Facet behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de het prachtige en geometrische Facet behang van Arte. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.