Élitis Behang

Élitis behang is het eigentijdse Franse luxe behang merk dat je muren in huis omtovert tot echt iets bijzonders. Ontdek hier het veelzijdige behang van Elitis.

Toon 1 - 24 van 1672
Meer filters

Elitis Behang

Elitis Behang kopen

Het adembenemende Elitis behang is in 1988 opgericht in Toulouse in Frankrijk door Patrice Marraud des Grottes. Naast zijn liefde voor de Griekse eilanden, de zon en de blauwe zee en hemel, heeft Des Grottes een fascinatie voor woorden. Daarom vernoemde hij zijn merk voor wanddecoratie naar de Griekse dichter Odysseas Elytis die deze beide aspecten verenigde in zijn poëzie. Bovenal is dit Franse merk een pionier op het gebied van innovatie voor muurdecoratie. De filosofie achter het behangmerk luidt dan ook: Durf dapper en innovatief te zijn en wees een ontdekkingsreiziger in de wereld van wandbekleding. De altijd verrassende behangcollecties van Elitis vormen zodoende altijd in binnen- en buitenland een beleving op zich.

Elitis Behang voor iedere woonstijl

Met het eigentijdse behang van het Franse exclusieve merk Elitis tover je de muren in huis om tot echt iets bijzonders. Deze collectie zit vol prachtige prints met een luxueuze uitstraling die je meenemen naar bijzondere onontdekte werelden en culturen. Daarbij lijken de fijne patronen en structuren echt warmte aan je muren te geven en zorgen de bijzondere kleurstellingen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken. Door de veelzijdigheid is het behangmerk voor iedere woonstijl geschikt; van strak modern tot landelijk of stoer industrieel. Met Elitis behang geef je jouw woning nét wat extra's.

Uniek en veelzijdig behang

Dit bijzondere merk in woondecoratie en woontextiel is al jaren toonaangevend in de behangwereld en heeft goed oog voor heersende trends in de design- en fashionwereld. Zo worden verhalen, kleuren, patronen en kunstuitingen uit verre landen en exotische culturen door dit merk op bijzondere wijze vertaald naar eigenzinnige, unieke collecties behang waarbij ze op innovatieve wijze de nieuwste technieken en materialen toepassen. 

Sterk en stevig Elitis behang

Ook heeft Elitis behang collecties dat extra vlek- en stootbestendige eigenschappen heeft, gemaakt is van brandvertragend materiaal of zo is samengesteld is dat het extra schrobvast en afwasbaar is. Zo kan dat behang op veel plekken worden opgehangen waar je behang niet zo snel zou verwachten, zoals in de keuken en andere natte ruimtes in huis. Kijk daarvoor bijvoorbeeld bij de brandwerende Movida-serie uit de Natives collectie, het makkelijk schoon te houden Elba en Ponza behang uit de Azzurro-lijn, en het in het oog springende behang uit de collectie Anguille Big Croco Galuchat dat door zijn structuur en stevigheid ook erg geschikt is voor openbare ruimtes.  

Meer dan muurdecoratie

Elitis behang is al dertig jaar een begrip in de interieurwereld. Het merk is vooral bekend voor zijn behang en muurdecoratie, maar tegelijk is het veel meer dan dat. Elitis heeft bijvoorbeeld ook stoffen en tapijten in zijn collecties. Bovendien vindt u ook subtiele interieurelementen zoals vazen of sculpturen bij het Franse label. Een subtiel gebruik van kleuren en materialen staat centraal. Directeur en oprichter Patrice Marraud des Grottes vindt dat zijn merk qua werking sterk bij de modewereld aansluit. Hij noemt het project Elitis een constante zoektocht naar creativiteit.

Shop Elitis behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de prachtige collecties van Elitis. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.