Moooi Behang

Moooi behang is een Nederlands designmerk. Al meer dan tien jaar inspireert en verleid het merk de wereld met sprankelende en innovatieve creaties.

Toon 1 - 24 van 59
Meer filters

logo moooi behang

Moooi, een luxe designmerk

Moooi is het buitengewone Nederlandse designmerk opgericht door Marcel Wanders. Al meer dan tien jaar heeft het merk de wereld geïnspireerd en verleid met sprankelende en innovatieve creaties. De Moooi collectie is een samenwerking met het prestigieuze Belgische merk Arte. Moooi biedt creatieve luxe voor een goed samengesteld leven. Innovatief, provocerend en poëtisch tegelijk.

Moooi Extinct Animals Behang

Een bekende collectie is de Moooi Menagerie of Extinct Animals. De Extinct Animals collectie zit vol met dierlijke kenmerken zoals vacht, veren of huid.

De ontwerper, Marcel Wanders wilde het verhaal van vergeten en uitgestorven dieren vertellen op een unieke en creatieve manier. Hij reisde de wereld rond om alle musea te bezoeken die beelden hadden van uitgestorven dieren. Op basis van deze inspiratie werd het Museum van Uitgestorven Dieren opgezet, een tentoonstelling en collectie van producten waarin uitgestorven dieren als het ware op een voetstuk gezet. De visie van Moooi is om hiermee uitgestorven dieren te eren en diversiteit in de natuur te vieren.

Shop Moooi behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de prachtige collecties van Moooi. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.