Cole and Son Afrika Kingdom - 119/5026

Artikelcode 119/5026
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€312,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 68.5 cm
Patroonhoogte (cm) 91.4 cm

Product details

De cirkel van het leven vormt een vorstelijk tafereel in deze viering van het Dierenrijk in het weelderige groen van Afrika - de Afrikaans spelling. Dit trapsgewijze ontwerp heeft een elegante formaliteit, met sierlijke rondingen in de flora en fauna, de onstuitbare geest van Jabula bloeiend.

Een totemische adelaarsuil met uitgestrekte vleugels overziet het indrukwekkende tafereel, waar palmbomen trots hun sculpturale bladeren uitwaaieren, zwaar van rijpend fruit. Dieren verschijnen in gespiegelde paren, van balletachtige giraffen tot een werveling van dartelende zebra's naast enkele van de meest bedreigde dieren van zuidelijk Afrika, zoals de vurig gekleurde Painted Dog en de statige Roan Antilope.

Kleur en patroon zijn gelaagd in levendige uitbundigheden, van de schittering van de hoorn van een neushoorn tot de zeer decoratieve uitwassen op de huid van een nijlpaard. Drie grondkleuren zorgen voor dramatisch verschillende resultaten: de nachtelijke hemel, het middaguur of een subtiel metallic brons dat doet denken aan het gouden uur op de savanne - tijd voor een traditionele sundowner.

Breedte x lengte: 68,5 cm x 10 m
Patroonherhaling: 91,4 cm
Overeenstemming: Rechte Overeenstemming