Cole and Son Afrika Kingdom - 119/5027

Artikelcode 119/5027
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€345,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met een eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven elke kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 68.5 cm
Patroon (cm) 91.4 cm

Productpagina

De cirkel van het leven vormt een koninklijk tafereel in deze viering van het dierenrijk in het weelderige groen van Afrika - de Afrikaanse spelling. Dit gelaagde ontwerp heeft een elegante formaliteit, met sierlijke rondingen in de flora en fauna, de onstuitbare geest van Jabula bloeit.

Een totem reuzenoehoe met uitgestrekte vleugels overziet het indrukwekkende tafereel, waar palmbomen trots hun sculpturale bladeren uitwaaieren, zwaar van rijpend fruit. Dieren verschijnen in gespiegelde paren, van balletgiraffen tot een verblinding van dartelende zebra's naast enkele van de meest bedreigde dieren van zuidelijk Afrika, zoals de vurig getinte Painted Dog en de statige Roan Antelope.
Kleur en patroon zijn gelaagd in levendige versieringen, van de schittering van de hoorn van een neushoorn tot de zeer decoratieve versieringen over de huid van een nijlpaard. Drie grondkleuren leveren dramatisch verschillende resultaten op: de nachtelijke hemel, het middaguur of een subtiel metaalachtig brons dat het gouden uur op de savanne oproept - tijd voor een traditionele zonsondergang.

Collectie : Ardmore- Jabula
Lengte : 10 m
Breedte : 68,5 cm
Patroon : 91,4 cm
Materiaal : behang op vlies
Aanbevolen lijm : Clearpro 
Aanbrengen : muur inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag
 
Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.