Cole and Son Savanna Shell - 119/4021

Artikelcode 119/4021
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€150,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroonhoogte (cm) 52 cm

Product details

Dit glanzende kleinschalige ontwerp verheft een gewoon interieur tot een buitengewone ervaring. Savanna Shell is geïnspireerd op de Zuid-Afrikaanse luipaardschildpad, die met zijn prachtige tekening de rozetten van een luipaard nabootst. Het hoge, gewelfde schild van de schildpad is bedekt met piramidevormige schubben die in het gebroken licht als een puzzel in elkaar passen, alsof de schildpad onder water zwemt of door de zon in de savanne loopt. Gebrand goud, zilver en zilver versterken het effect van de schildpad die baadt in het zonlicht.

Het intrigerende ontwerp is verkrijgbaar in een reeks kleuren, van warme terracotta's en oker tot koele neutrale kleuren met een subtiele metallic gloed.

Breedte x lengte: 52 cm x 10 m
Patroonherhaling: 52 cm
Match: Rechte Overeenstemming