Cole and Son Savanna Shell - 119/4023

Artikelcode 119/4023
€176,00
In winkelmandje
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met een eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven elke kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 52 cm

Productpagina

Dit schitterende kleinschalige ontwerp verheft een gewoon interieur tot een bijzondere beleving. Savanna Shell is geïnspireerd op de Zuid-Afrikaanse luipaardschildpad, wiens prachtige markeringen de rozetten van een luipaard nabootsen. Het hoge, gewelfde schild van de schildpad is bedekt met piramidevormige schubben die in gebroken licht als een puzzel in elkaar passen, alsof de schildpad onder water zwemt of door de gevlekte zon op de savanne loopt. Gepolijst goud, zilver en verguldsel versterken het effect van de schildpad die baadt in het zonlicht.

Het intrigerende ontwerp is verkrijgbaar in een reeks kleuren, van warm terracotta en oker tot koele neutrale kleuren met een subtiele metaalachtige gloed.

Collectie : Ardmore- Jabula
Lengte : 10 m
Breedte : 52 cm
Patroon : 52 cm
Materiaal : behang op vlies
Aanbevolen lijm : Clearpro 
Aanbrengen : muur inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag
 
Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.