Elitis Eclat RM88992

Artikelcode RM88992
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€293,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m)
Breedte (cm) 110 cm
Patroon (cm)

Productpagina

Na de goudkoorts, zet een verweerde stof die in de wind hangt zich vast aan de oppervlakken. Herinnerend aan de lichtheid en de verfijning van plaatsen die een geschiedenis hebben ... De poëzie van luxe. Parelmoer, kurk en metaal kondigen pracht en praal aan, waarbij elk fragment schittert. Een ultieme vrijplaats voor luxe en authenticiteit design, handgemaakte objecten, kortom een ruimte waar alles denkbaar is. Tijd noch moeite worden gespaard.

De collectie Eclat bewerkt met parelmoer, kurk, metaal, abaca en/of bacnoc * straalt net als geslepen diamanten, haar natuurlijke en authentieke oorsprong uit. De eeuwenoude cultuur en het vakmanschap van de ambachtslieden onthullen hun moderniteit. De gehele collectie is met een non-woven rug uitgevoerd (vlies).

Uit de collectie Eclat van Elitis, bijzonder mooi handgemaakt behang van parelmoer en metallic garen op vlies achtergrond. Een waanzinnig luxe uitstraling, een verrijking voor ieder interieur. Dit behang RM88992 zonder rapport is direct op de muur te plakken. Onderhoud: met droge doek

* RM 880: 16% metaal 84% Bacnoc (eerste laag van de boomstam na de schors