Elitis Noren - VP93402

Artikelcode VP93402
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€375,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De fijne patronen, structuren en unieke kleurstellingen van het eigentijdse Franse luxe behangmerk Élitis zorgen ervoor dat interieurs transformeren tot levende kunstwerken.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 100 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

ELITIS Noren paneelbehang geeft met zijn zijden uitstraling een luxe sfeer aan uw interieur. ELITIS Noren paneelbehang heeft door zijn zijden look heeft het behang een elegante schittering die bij verschillende lichtvallen een prachtig effect geeft. Het behang is lichtbruin gekleurd met tussendoor subtiele horizontale streepjes gebroken wit. ELITIS Noren paneelbehang is een vinyl wandbekleding en kan daarom tegen een stootje. Extra sterk en duurzaam, het kan dus zowel thuis als op de contractmarkt gebruikt worden. Dit behang is brandvertragend.

Dit behang is perfect te combineren met het ELITIS Noren 01 Paneelbehang, voor als uw muur breder is dan dit paneel of voor als u dezelfde kleur wil laten terugkomen in uw interieur. De banen kunt u eenvoudig naast elkaar plakken.

Collectie: ELITIS Soie Changeante 
Design name: ELITIS Noren Behang
Kleur: lichtbruin, gebroken wit
Baanbreedte (cm): 100 cm  
Rolhoogte: 3 meter NB: op maat is ook mogelijk
Onderhoud: met een licht vochtige doek afneembaar
Materiaal: vinylbehang op papier - behang inlijmen met Clearpro. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag
Lichtechtheid : uitstekend