Morris Co Fruit W/P Slate/Thyme - 210396

Artikelcode 210396
Bereken een indicatie van het aantal rollen en of meters:
Onder specificaties kunt u vinden of dit product wordt verkocht per rol of meter

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€126,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het exclusieve en klassieke Engelse William Morris behang maakt van jouw muur echt iets bijzonders. Morris & Co staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande behang en textiel.

Specificaties

Lengte (m) 10,05 m
Breedte (cm) 52cm
Patroonhoogte (cm) 54cm

Product details

Fruit W/P behangpapier Morris & Co van William Morris is een van de eerste behangen van Morris. Vruchten zoals granaatappel zijn te bewonderen op het dessin uit 1864. Het Fruit W/P motief van fruit en bladeren werden gebruikt op de muren van de 'Green Dining Room' in het South Kensington Museum evenals het Victoria and Albert Museum.

Archive wallpapers collectie is een selectie van 11 iconische ontwerpen uit het archief van Morris & Co. De kleuren zijn zo getrouw mogelijk gebleven aan de originelen, hoewel er ook een twist te ontdekken is. Moderne druktechnieken worden gecombineerd met metallic kleuren waardoor er een hedendaags ontwerp ontstaat.

Fruit W/P behang van William Morris uit de Morris & Co. Archive Collectie is verkrijgbaar in 3 kleuren. Zowel in de originele kleuren en tevens met metallic finish. Er zit altijd een mooie kleur tussen passend bij uw smaak en interieur.

Collectie: William Morris & Co. Archive Collectie
Design name: Morris & Co Fruit W/P Behangpapier - William Morris
Rolbreedte (cm): 52 cm
Rollengte: 10.5 meter
Patroonherhaling (cm): 54 cm verticaal
Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek afneembaar