Piet Boon Concrete Wallpaper CON-02

Artikelcode CON-02
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€199,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • NLXL Wallpaper beton ontworpen door Piet Boon heeft geen herhaling. Dit betekent dat er geen stuk beton hetzelfde is in de Wallpaper collectie. Dit is wat de NLXL behang collecties uniek maakt. (uiteraard is elke rol wel hetzelfde)

Specificaties

Lengte (m) 9 meter
Breedte (cm) 48.7cm
Patroonhoogte (cm) nvt

Product details

Concrete Wallpaper door Studio Piet Boon

Piet Boon is wereldberoemd om de ongelooflijke verfijning in zijn ontwerpen. De robuuste maar elegante klassieke Piet Boon-stijl combineert natuurlijke materialen met ingetogen kleurenpaletten voor een ongeëvenaarde look die in alle opzichten authentiek is. Zijn aandacht voor detail en esthetiek is te vinden in particuliere huizen, strandhuizen, winkels, resorts, hotels, openbare ruimtes, het meubellabel en talloze productontwerpen over de hele wereld.

Piet Boon: “We waren absoluut verbluft toen we NLXL voor het eerst bezochten. De productiemethoden, het kwaliteitsniveau en de unieke expertise en passie van het bedrijf waren een echte eye-opener. We zijn erg trots op onze Concrete Wallpaper. Het resultaat is verbluffend in elk aspect. Je moet het echt aanraken om het verschil met het echte werk te voelen.

Beton met zijn sobere, ingetogen karakter is een van mijn favoriete materialen. En nu is er dit fantastische behang waarmee je gemakkelijk en op een zeer betaalbare manier een ruimte kunt transformeren, of het nu een muur of een plafond is. We zijn ook van plan om het te gebruiken voor lambriserende panelen en plafonds. Een ander groot voordeel is dat kleine beschadigingen niet zichtbaar zijn - ze verdwijnen gewoon op natuurlijke wijze in de 'structuur'. ”

Rick Vintage: “Piet Boon is een van onze idolen. We zijn absoluut verheugd om een achtergrond te creëren voor zijn hedendaagse ontwerpen. De ruwe rand van beton is altijd aanwezig geweest in zijn interieurs, dus onze teams kwamen samen om Concrete Wallpaper te maken. Je zult je ogen niet geloven, het is beter dan het echte werk! Het was een geweldige ervaring om met Piet en Karin Meyn en hun team te werken. ”

  • GLANS / COATED
  • GEEN HERHAAL!
  • zwaar behang met papieren toplaag en niet-geweven rug
  • kleurecht en wasbaar met een zachte doek
  • geen behangtafel nodig, lijm wordt op de muur aangebracht