Zoffany Taisho Lotus - 312726

Artikelcode 312726
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€521,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De prints en kleuren van luxe Zoffany behang geven een stijlvolle upgrade aan iedere ruimte.

Specificaties

Lengte (m) 3 m
Breedte (cm) 140 cm
Patroon (cm) 300 cm

Productpagina

Paneel B - Lotusbladeren zijn ingewikkeld gemaakt om het kunstwerk voor dit prachtige behangpaneel te creëren. Ambachtelijke verguldingstechnieken versterken de natuurlijke kenmerken van dit organische onderwerp en verheffen het tot een kunstwerk. De weelderige schaal van Taisho van The Muse brengt deze complexe texturen en kleurwendingen tot leven, waardoor een gevoel van drama en luxe ontstaat. Dit ontwerp wordt verkocht in panelen van 3m lang bij 140cm breed en wordt geleverd als linker en rechter paneel. Ze kunnen onafhankelijk worden gebruikt als een enkel paneel of worden samengevoegd om één groot doorlopend paneel te creëren. 4m panelen kunnen ook op bestelling worden bedrukt. Dit behang wordt ongeknipt geleverd en er zijn twee mensen nodig om het op te hangen, daarom raden we het gebruik van een professionele decorateur aan.

Lengte: 3 m

Breedte: 140

Herhaal V: 300 cm