Behang Amsterdam

Op zoek naar behang in Amsterdam en omgeving voor uw woning? Shop bij De Mooiste Muren makkelijk behang online of kom bij ons langs in onze winkel in Haarlem, nabij Amsterdam.

Personaliseer uw woning

Behangen is de perfecte manier om uw woning te personaliseren. Er zijn ontzettend veel verschillende stijlen, van vintage behang tot exclusief behang. Het effect van behang op de sfeer in huis is bovendien meteen te voelen. U kunt kiezen voor dierenprints of plantenbehang, maar ook motieven als streepjes of bolletjes behoren tot de mogelijkheden. En wat is uw stijl? Vrolijk of modern, strak of warm? Kiest u voor een kleurexplosie of houdt u het liever neutraal? En heeft u wel eens gedacht aan fotobehang? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van ons behang Amsterdam.

Luxe behang merken

Ook zijn er veel verschillende merken in de behangwereld. Veel merken hebben een eigen stijl. Enkele voorbeelden zijn Harlequin, Mulberry, Piet Boon en Sandberg, maar bekijk vooral ook het aanbod van de meer dan 40 andere merken die we leveren. Zie hier een deel van de collectie van Elitis of vraag ons om advies.

KEK Amsterdam

Heel bijzonder zijn de muurstickers en het behang van KEK Amsterdam. Dit Amsterdams familiebedrijf maakt prachtige en unieke designs voor muurdecoratie. De levensechte dierenontwerpen zijn bijvoorbeeld geweldig voor de kinderkamer, maar er zijn ook talloze bloemen- en plantenprints die u voor uw andere kamers kunt kiezen. Woorden doen de designs van KEK Amsterdam behang tekort, daarom kunt u het beste zelf het behangaanbod van KEK Amsterdam bekijken of contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. U kunt alle producten van KEK Amsterdam bij ons bestellen.

Onze behangwinkel dichtbij Amsterdam

Op de website krijgt u een goed beeld van ons behang. U kunt zelf filteren op merk en prijs. Soms is het echter fijn om de kleur en het type behang in het echt te kunnen zien en voelen. U krijgt dan ook advies op maat van onze behangspecialisten. Want niet ieder behang is geschikt voor elke kamer. Daarnaast kunnen we u adviseren over de verschillende soorten en hoe u het kunt (laten) aanbrengen. Bel ons, vraag een gratis sample aan of kom langs in onze winkel nabij Amsterdam in Haarlem.