Braquenié Behang

De oorspronkelijke geest van Braquenie behang leeft voort door gedeelde waarden van traditie, expertise en excellentie door Pierre Frey.

Toon 1 - 24 van 121
Meer filters

logo braquenie behang wallpaper

Braquenié Behang

Braquenié-wallpapers, gemaakt en opgericht in 1824, werden in 1991 overgenomen door Pierre Frey. Het Franse behangmerk Braquenié was beroemd en onderscheidend en beschikt over vele historische schatten, waaronder textieldocumenten uit verschillende eeuwen, tapijtmonsters en waterverftekeningen. Deze zorgvuldig bewaarde documenten onthullen een fascinerende wereld waarin expertise en elegantie een garantie voor smaak zijn. Braquenié heeft dus in de loop van de tijd de loyaliteit aangetrokken en behouden van een veeleisende klantenkring op zoek naar schoonheid en werd het haute-couturehuis voor interieurontwerp. De oorspronkelijke geest van het behangmerk Braquenie leeft dus voort door gedeelde waarden van traditie, expertise en excellentie door Pierre Frey. Verken online.

Shop Braquenié behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de prachtige collecties van Braquenie. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.