Osborne & Little Behang

Met hedendaagse en vaak bijzondere behangontwerpen onderscheidt Osborne en Little behang zich van andere designmerken.

Toon 1 - 24 van 680
Meer filters

logo osborne & little behang wallpaper

Toonaangevend design behang van Osborne en Little 

Osborne en Little Wallpapers, is uitstekend designer behang, origineel in zowel hun ontwerp als in de kwaliteit van afwerking, welke onovertroffen is. Osborne en Little zet al sinds de jaren 70 trends voorop in het Britse interieurontwerp, niet alleen met hun originele behangontwerpen, maar ook door de ontwikkeling van andere toonaangevende designerbehangmerken zoals Nina Campbell en het Franse bedrijf Lorca en samenwerkingen met modeontwerpers zoals Matthew Williamson. Met hedendaagse en vaak ongewone behangontwerpen onderscheiden ze zich van andere designmerken.

De wereldberoemde modeontwerper Matthew Williamson heeft een aantal collecties gelanceerd voor Osborne en Little, zoals de herfst Winter 2017 Belvoir wallpapers. Desondanks slagen ze er nog steeds in om een aantal nieuwe collecties van zichzelf te proppen, zoals de robuuste, in reliëf gemaakte Lucenta Vinyl-reeks, een geweldige collectie wandbekleding met textuur, en de diverse Manarola Wallpaper-collectie die zich liet inspireren door de Italiaanse Rivièra. Of in 2019 het meer recente Folium-behang, een verzameling decoratief behang met een eigentijds botanisch thema dat dramatische grootschalige digitale prints en kleinschalige coördinerende ontwerpen omvat, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een unieke statement-wandbekleding.

Shop Osborne & Little behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de prachtige collecties van Osborne en Little. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.