Leer Behang

WAAROM LEREN BEHANG?

Geef uw interieur een indrukwekkende uitstraling. Leer behang creëert een inspirerende omgeving met een retro gevoel. Niet alleen geliefd door vrouwen, maar ook heren waarderen de stoere en exclusieve klasse van leder behang.

De prachtige ontwerpen en patronen nodigen uit om het behang aan te raken, te ruiken, de structuur te voelen en het helemaal te beleven. Dit is wat leren wandbekleding zo uniek maakt.

Het voordeel van leer is dat het niet trendy is. Maar van alle tijden. De accenten in het ontwerp en de premium uitstraling maken het van elke ruimte een 'designer room'.

ELITIS CROCO

De 'krokodillen' collectie van het Franse exclusieve topmerk Elitis, is de meest populaire leren collectie van de afgelopen jaren. De 'Elitis Croco' collecties zijn verkrijgbaar in het zwart, blauw, rood, wit, bruin en meerdere kleuren. Tover uw kamer om in elegante luxe met een van de Elitis croco behang collecties.

Dankzij onze brede collectie met verschillende ontwerpen en kleuren, kan er voor elk type ruimte wel een geschikte keuze gemaakt worden. Plaats leer behang bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer, op kantoor of in een museum. 

LEDER WANDBEKLEDING ONLINE

Twijfelt u nog over welk behang nou het best past bij uw ruimte of kamer? Stuur ons een dan een e-mail en krijg gratis advies over de kleur en collectie. Bent u er al uit? Shop dan rond op demooistemuren.nl en bestel leder behang altijd met gratis verzending.

Veerle Preyde