Leer Behang kopen

Van designer tassen en luxe autobekleding tot aan exclusieve schoenmerken - daar waar leer wordt gebruikt, is er sprake van luxe. Het straalt klasse en exclusiviteit uit. En zo ook voor leer behang.

Waarom leer behang kiezen?

Geef uw interieur een indrukwekkende uitstraling. Leer behang creëert een inspirerende omgeving met een retro gevoel. Niet alleen geliefd door vrouwen, maar ook heren waarderen de stoere en exclusieve klasse van leder behang.

De prachtige ontwerpen en patronen nodigen uit om het behang aan te raken, te ruiken, de structuur te voelen en het helemaal te beleven. Dit is wat leren wandbekleding zo uniek maakt. Het voordeel van leer is dat het niet trendy is. Maar van alle tijden. De accenten in het ontwerp en de premium uitstraling maken het van elke ruimte een 'designer room'.

Onze collectie leer behang

Dankzij onze brede collectie met verschillende ontwerpen en kleuren, kan er voor elk type ruimte wel een geschikte keuze gemaakt worden. Plaats leer behang bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer, op kantoor of in een museum. Hieronder lichten wij enkele bijzondere lederen behangen uit. 

Elitis Croco behang collectie

De 'krokodillen' collectie van het Franse exclusieve topmerk Elitis, is de meest populaire leren collectie van de afgelopen jaren. De 'Elitis Croco' collecties zijn verkrijgbaar in het zwart, blauw, rood, wit, bruin en meerdere kleuren. Tover uw kamer om in elegante luxe met een van de Elitis Croco behang collecties.

Elitis Les Cuirs en Indomptee

De haren van vacht vragen er om aangeraakt te worden. De Les Cuirs collectie van Arte bevat diverse soorten vachtbehang, gemaakt van echt rund leer. Elk stuk leder is uniek en in een willekeurige volgorde aan elkaar genaaid, waardoor een gevarieerd patchwork ontstaat. Iets soortgelijks is te vinden in de Elitis Idomptee collectie, een bijzonder vinyl behangpapier met een reliëf van geborstelde pony vacht.

Arte Python slangenbehang

Behang van slangenleer? Ook dat is mogelijk. Bijvoorbeeld de Python collectie van Arte. De python is de grootste slang ter wereld en gaf het merk inspiratie van deze unieke collectie te maken. Behang met slangenleer is er te vinden in alle mogelijke kleuren. Gecombineerd met de prachtige effen wandbekleding breng je balans in je interieur.

Lederen wandbekleding online

Twijfelt u nog over welk behang nou het best past bij uw ruimte of kamer? Stuur ons een dan een e-mail en krijg gratis advies over de kleur en collectie. Bent u er al uit? Shop dan rond op onze website en bestel leder behang altijd met gratis verzending. Een onverzicht van al ons lederen behang vind u via onderstaande knop. 

Shop leer behang

 

Veerle Preyde