Arte Focus Behang

Breng je muren tot leven met de Arte Focus behang collectie. De intrigerende muurdecoraties bevatten illusies die recht uit de meetkundeles lijken te komen.

Toon 1 - 24 van 43
Meer filters

Arte Focus brengt muren tot leven

Arte wekt met haar Focus behang collectie muren tot leven. De intrigerende muurdecoraties bevatten illusies die recht uit de meetkundeles lijken te komen. De Arte Focus collectie bestaat uit 7 motieven, waarvan vier monotone en drie meerkleurige patronen. Elk dessin is uitgevoerd in vliesbehang met een lichtglanzende toplaag van vinyl, een combinatie die het reliëfeffect van de patronen optimaal doet schitteren.

De Arte Focus collectie

Het consistente thema van de collectie is de reliëfdruk, die alle patronen een geraffineerd uiterlijk geeft. De gebieden met reliëflijnen zijn in verschillende richtingen afgedrukt, wat in combinatie met hoe het licht op het papier valt, resulteert in een spectaculaire eindafwerking. Dit is onder andere terug te zien in het populaire Arte Facet behang. Met het verrassende dessin met de reliëfpatronen, dynamische geometrische figuren en speelse lichtreflecties maakt het Facet behang het mogelijk om je muren tot leven te brengen.

Hetzelfde resultaat bereik je met het Squared behang, ook uit de Focus collectie. Squared speelt met strakke geometrische piramidevormen in een eenkleurige uitvoering. Het behang doet zowel denken aan het oude Egypte en een kunstwerk van Escher.

Arte biedt een speelse en stijlvolle interpretatie van tribale ontwerpen met de Arrow en Symbol behang ontwerpen. De parallelle en puntige convergerende lijnen creëren naast een reliëfeffect, een exotisch gevoel. Het Trapezium behang uit de collectie is voorzien van een mysterieus patroon. Een dessin met vierkanten die in vakken opgedeeld zijn, en evenwijdige lijnen in verschillende richtingen waardoor een bijzonder diepte-effect onstaat. 

Shop de Arte Focus collectie online of in de winkel

Laat u verwonderen door de bijzondere Focus behang collectie Arte. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.