Behangtrends 2019

Lees in dit artikel meer over de nieuwe trends en ontwikkelingen in de luxe behang branche in 2019. Ook dit jaar brengen onze exclusieve merken zoals Elitis, Cole & Son, Harlequin en meer weer prachtige collecties uit met een duidelijk thema: duurzaamheid.

Het jaar van duurzaamheid

Elektrische auto’s, groene energie en het upcyclen van kleding - de wereld wordt groener en groener. En zo ook in interieur design. Het afgelopen jaar 2018 begon deze trend al op te komen en in 2019 zal dit alleen maar doorgroeien. Dit is het jaar dat duurzaamheid echt tot bloeit komt.

De mooiste kleuren

Denk niet alleen aan de kleur groen die veel gebruikt zal worden. Maar ook geel, blauw, oranje en paars. De felle en natuurlijke kleuren zullen de boventoon voeren. Vergeet grijs en de daarbij behorende industriële stijl, dit is inmiddels helemaal ‘uit’. Het is tijd om de natuur in huis te halen. Duurzame producten met een duurzaam productieproces, het jaar van duurzaamheid.

Welkom in de jungle

Jungle behang is misschien het populairste type behang in 2019. Zie hierboven bijvoorbeeld de prachtige wallpaper van Arte genaamd ‘Extint Animals’ dat refereert naar uitgestorven dieren. Deze behang collectie zal in januari 2019 uitgebracht worden en verkrijgbaar zijn bij De Mooiste Muren.

Geniet van deze prachtige collectie en alle andere Jungle behang 2019 collecties. De jungle zorgt altijd voor een knus gevoel. Bovendien valt het natuurlijk perfect te combineren met mooie exotische planten. Vergeet niet om een stijlvolle plantenbak te nemen om het plaatje helemaal compleet te maken. Kijk en geniet van het Jungle behang terwijl je de heerlijke frisse en natuurlijk geur van de planten ruikt.

Nieuwe trend: kleuren of behangen van het plafond

Bij De Mooiste Muren zijn we gek op muren, maar we verwelkomen dit jaar een nieuwe plek in huis om te versieren met behang: het plafond. Een vaak vergeten gedeelte in het huis. Maar met het juiste stijladvies - wat we u graag vrijblijvend geven - kunnen er prachtige ruimtes gecreëerd worden. Zeker in combinatie met het juiste behang op de muren, kan het plafond een belangrijke rol spelen. Kom langs in onze nieuwe winkel in Haarlem om een goede indruk te krijgen wat behang kan doen voor je plafond.

Behang 2019 advies?

Nu de trends van behang 2019 duidelijk zijn, vraag je je misschien af hoe je dit het best kan vertalen naar jouw ruimte, kamer of huis. Kom in dit geval gerust langs voor gratis advies in een van onze twee De Mooiste Muren winkels in de Gierstraat in Haarlem. Is Haarlem iets te ver? Bel ons dan tijdens kantooruren of stuur een e-mail met foto’s en toelichting. Onze behangexperts zullen persoonlijk contact met je opnemen.

Shop behang

 

Veerle Preyde