Op zoek naar mintgroen behang? Vind hier onze top 7!

Behang in de kleur mintgroen is een van dé behangtrends van dit moment! Deze speciale kleur brengt een exotische en duurzame sfeer in huis, en is dan ook vaak terug te vinden in jungle prints met palmbladeren. De Mooiste Muren heeft een prachtige mintgroen behang collectie en we hebben er hier 7 uitgelicht! Voor welke print kies jij?

 

1. COLE & SON PALM JUNGLE GROEN 95/1001

Met dit prachtige mintgroene jungle behang van Cole & Son waan je jezelf in een tropisch paradijs. De originele Cole & Son-palmbladerenprint is meerlagig om een dichte jungle van gebladerte te creëren. Shop Cole & Son Palm Jungle hier.

2.COLE & SON PALM WIT GROEN 95/1009

Vergelijkbaar met het behang op nummer 1, is de Cole & Son Palm, dit behang komt uit de collectie Contemporary Restyled. Het behang met palmblad is naast de kleur wit en groen, ook verkrijgbaar in andere kleuren. 

 

3. DESIGNERS GUILD EDEN ROC - AMAZONIE

Dit behang van Christian Lacroix is een wandbekleding dicht met een prachtig grafisch bos van palmbladeren. Contrasterende voor diepte en variatie, en geprint op een non-woven ondergrond. Shop Christian Lacroix Eden Roc hier

 

4. HOUSE OF HACKNEY HOUSE PALMERAL WALLPAPER OFF WHITE / GREEN

Haal het buitenleven in huis met deze frisse groene bladprint! Palmeral is een op Art Deco geïnspireerde print met een explosie van palmbladeren die doet denken aan Palm Springs uit de jaren 30. De print is een eerbetoon aan Loddiges, een van 's werelds grootste palmhuizen gevestigd in Hackney tijdens de Georgische periode, ooit een Mekka voor tropische planten. Shop House of Hackney House Palmeral hier.

 

5. LITTLE GREENE STITCH - HIGHLAND

Het behang Stitch van Little Greene is geïnspireerd op geborduurd sits katoen. Dit behang uit de collectie Archive Trails, is geïnspireerd op de late 19e en tot ver in de 20e eeuw. Sierlijke patronen in het huis waren een opvallend symbool van rijkdom en in verband met de welvaart in deze tijd. 

6. SANDERSON MANILA GREEN/IVORY

Manila (213367) met tropische bladeren in kleur wit en groen, is een vliesbehang uit de collectie Voyage of Discovery van Sanderson. Dit patroon van palmbladeren is wat strakker in vergelijking met veel andere mintgroene jungle behangprints.

7. MISS PRINT BEHANG LITTLE TREES GROEN

Als laatste laten wij dit behang van Miss Print zien. Het behang met grafische bomen geeft een retro gevoel. Shop het Miss Print Little Trees behang hier.

 

 

Veerle Preyde