Bijzonder Behang

Bijzonder behang woonkamer of slaapkamer?

Ben je op zoek naar bijzonder behang voor de woonkamer? Of de slaapkamer? Misschien wel beide. Wij geloven dat behang een ruimte kan maken of breken. Vertel daarom een verhaal dat bij je past. Een verhaal die uitstraalt wat jij wilt dat mensen voelen als ze bij je thuis zijn. Rust, warmte, energie of liefde. Kies speciaal behang voor de woonkamer en slaapkamer en geniet van een bijzonder huis.

Luxe behang

Wij maken elk seizoen een zorgvuldige keuze tussen behang merken en collecties. Luxe merken met een luxe uitstraling zijn daarin een prioriteit. Met een hard werkende leefstijl verdien je een huis waarin je geniet van luxe. Een exclusieve look & feel nodigt uit een uitgebreid diner te organiseren, vrienden uit te nodigen of om juist alleen tot rust te komen.

Elitis behang

Voor bijzonder behang ben je altijd bij het goede adres bij het Franse merk Elitis. Elk seizoen verrast het weer. Het merk volgt geen trends, maar is een van de primaire trendsetters. Zie het als de Chanel van de behang branche. De bekende Elitis Croco collectie is al jaren een wereldwijde bestseller in de hogere prijsklasse en is een uitzonderlijk “bijzonder behang”.

Rebel Walls

Er wordt ook geïnnoveerd in de behangwereld. Zo is er een webshop die een bijzondere behang oplossing heeft bedacht. Rebel Walls biedt namelijk de mogelijkheid om zelf behang te ontwerpen. Je kan zelf een foto of afbeelding inladen in de website en Rebel Walls verzorgt verder de print en logistiek. In samenwerking met Rebel Walls biedt De Mooiste Muren nu deze oplossing ook aan, bezoek daarvoor de volgende link.

Bijzonder behang bij De Mooiste Muren

De Mooiste Muren is opgericht vanuit een passie voor bijzonder behang door oprichter Veerle Preyde. Bijzonder behang zit in ons DNA. Je kan de volledige collectie online bekijken maar als je twijfelt, of het behang even wilt zien en voelen, kom dan langs in onze winkel in Haarlem. We geven gratis behangadvies dus neem vooral foto’s van je ruimte mee.

Veerle Preyde